Campanii de remarketing pe Facebook sau Google!

În articolul de azi, îți vom oferi câteva informații practice despre campaniile de remarketing pe Facebook sau Google. În plus, vei afla care sunt beneficiile de care te poți bucura dacă vei alege să folosești această metodă de promovare online!

Campanii de remarketing pe Facebook sau Google!

Ce sunt campaniile de tipul remarketing?

Pentru început, trebuie să înțelegi termenul de remarketing (sau retargeting). Acesta se referă la o formă de promovare a site-ului cu ajutorul căreia te vei putea adresa utilizatorilor care l-au mai vizitat în trecut. Campaniile de remarketing pot fi atât de tip text, cât și de tip bannere. În plus, este important de menționat că ele pot fi create prin Facebook Ads sau Google Ads.

Dacă nu știi care rețea este mai potrivită pentru promovarea afacerii pe care o reprezinți, atunci te invităm să citești Acest Articol.

Campaniile de remarketing – cum funcționează?

Atunci când un utilizator va vizita site-ul, el va primi o „etichetă” cu ajutorul unui mic fișier de tip cookie. Proprietarului site-ului va putea profita de acest mic aspect deoarece datorită lui, va putea crea o listă de remarketing.

Lista va fi setată spre a conține doar persoane care au vizitat în trecut site-ul. Odată deținută lista, ne putem folosi de ea pentru a crea o campanie care se va adresa exclusiv foștilor vizitatori ai site-ului.

Rolul campaniilor de retargeting

În principiu, campaniile de retargeting au rolul de a aminti vizitatorilor site-ului despre oferta, produsul sau serviciul pe care le reprezinți, pornind de la ideea că odată ce au accesat site-ul, există mari șanse ca ei să prezinte interes pentru acestea.

Cu ajutorul metodei de promovare online în cauză, vei avea o bună șansă de a te adresa unui public țintă relevant și vei crește posibilitatea de a vinde un produs/serviciu.

Beneficiile campaniilor de remarketing!

Printre cele mai importante beneficii pe care acest tip de campanii le oferă, enumerăm:  creșterea notorietății brandului (brand awareness), creșterea numărului clienților, păstrarea legăturii cu aceștia sau readucerea clienților vechi.

După cum poți vedea, campaniile de remarketing oferă beneficii extrem de importante pentru promovarea online, de aceea trebuie să iei serios în considerare folosirea acestei metode.

Dacă ai nevoie de ajutor, nu uita că îți stăm la dispoziție! Oferim o gamă largă de Servicii de promovare online, inclusiv crearea de campanii re remarketing atât prin Facebook Ads, cât și prin Google Ads. Puteți lua legătura cu noi folosind pagina de Contact.