Ce este SEO și la ce ne ajută

În primul rând, trebuie să știi ce este SEO! Search Engine Optimization este un proces ce are ca scop îmbunătățirea volumului, dar și a calității site-ului web cu ajutorul motoarelor de căutare. În rândurile următoare, echipa Extensive Advertising îți va oferi câteva sfaturi în legătură cu practicile SEO.

Ce este SEO și la ce ne ajută

Ce beneficii ne oferă SEO

Dacă optimizarea site-ului va fi bine efectuată, deținătorii acestuia se vor bucura de câteva beneficii extrem de importante pentru afacerea lor.

Iată care sunt acestea: număr crescut de vizitatori, poziționare cât mai bună în motoarele de căutare, indexarea corectă a paginilor și implict vânzări, însă cel din urmă este un beneficiu care apare natural și în timp.

Cum vă puteți optimiza site-ul afacerii dumneavostră

Practicile de optimizare a unui site din punct de vedere SEO sunt multiple, după cum urmează:

SEO On-Page: această practică este legată în mare parte de întreg conținutul care se află într-o anumită pagină de pe site. Textul, imaginile și structura ei trebuie să fie construite în jurul unui singur cuvânt cheie.

SEO On-Site: așa cum numele o spune, când facem o astfel de optimizare, o vom face la nivelul întregului site. Poate cel mai important aspect al acestei practici este dat de editarea conținutului și a codului pentru pagini, astfel ca relevanța lor să fie cât mai eficientă pentru motoarele de căutare.

SEO Off-Page: un alt instrument benefic pentru site-ul afacerii dumneavoastră este dat de promovarea pe alte site-uri a link-urilor relevante pe care acesta le deține. Procesul se numește obținere de backlink, iar aici includem și: bannere, blogroll și nu doar acestea.

Sfaturi SEO pentru site-ul afacerii

În finalul articolului, vă oferim câteva sfaturi generale pentru optimizarea site-ului afacerii pe care o reprezentați:

– Construiți paginile în jurul unui cuvânt cheie relevant

– Folosiți texte cât mai bine structurate

– Obțineți backlink-uri pe alte site-uri, dar folosiți și link-uri interne într-un mod natural

Acum că ați aflat ce este SEO și la ce este de folos, nu vă rămâne decât să vă apucați de treabă! Sfatul nostru este să apelați la experți, mai atunci când vorbim despre SEO On-Site sau SEO Off-Page.

Echipa noastră oferă servicii de SEO On-Page la prețuri mici. Ne limităm la această practică deoarece deținem o vagă experiență în jurnalism și content writing, două atuuri foarte importante pentru producerea de texte relevante.

Dacă aveți nevoie de ajutor și doriți să colaborăm, ne puteți contacta la adresa de e-mail: contact@extensiveadvertising.ro

Nu uitați! Optimizarea SEO este un instrument cu beneficii pe termen lung, dar obligatorie!