Cele mai bune practici în Social Media

În rândurile următoare vom afla care sunt cele mai bune practici în Social Media. Te invităm să citești atent articolul, deoarece cu siguranța sfaturile noastre îți vor fi utile pe viitor.

Cele mai bune practici în Social Media

Greșeli comune în practicile Social Media

Cea mai mare greșeală pe care o fac companiile atunci când încearcă să-și promoveze produsul prin intermediul acestui canal este că au tendința de a prezenta doar informații despre promoțiile pe care le au în derulare.

Poate aceste practici erau eficiente în trecut, dar în prezent, este foarte important să punem accent pe construirea unei relații de încredere cu clienții noștri și să construim o comunitate în jurul brandului/serviciului pe care-l promovăm.

Desigur, este important să prezentăm ofertele pe care le avem în derulare, dar la momentul potrivit. Vă recomandăm să construiți un conținut atrăgător, să lărgiți sursele de inspirație pe care le folosiți și să utilizați imagini interesate, potrivite pentru textul pe care l-ați creat.

Ce informații ar trebui să distribuiți

Distribuiți infromații ce sunt relevante pentru afacerea dumneavoastră sau care sunt de interes pentru publicul ce urmărește pagina. Postați lucruri care-i ajută pe consumatori să-și ușureze viața, dar și sfaturi și trucuri care le vor fi de folos atunci când utilizează produsele sau serviciile dumneavoastră.

Prezența în social media este o extensie a produsului/serviciului pe care îl dețineți și trebuie să o tratați cu seriozitate. Dacă doriți să aveți cele mai bune rezultate folosind social media pentru a vă promoaă, vă recomandăm să apelați la specialiști.

Aveți nevoie de ajutor?

Echipa Extensive Advertising oferă servicii Social Media la prețuri avantajoase și vă ajută, prin conținutul pe care-l va publica pe pagină/paginile dumneavoastră, să interacționați într-un mod eficient cu publicul țintă, să creșteți vânzările și să creați o comunitate în jurul produsului/serviciului dumneavoastră.

Contactați-ne acum la adresa de e-mail: contact@extensiveadvertising.ro sau la numărul de telefon: 0735 818 299.