Cum să setez mesaje automate pentru pagina mea de Facebook

Ai creat o pagină de Facebook pentru afacerea ta, dar nu ai timp să răspunzi la mesaje? Platforma îți permite să trimiți mesaje automate către persoanele care-ți scriu. Acestea se trimit automat ca un prim răspuns al paginii tale la mesaje noi. De exemplu, le poți folosi pentru a le spune consumatorilor tăi că-i vei contacta cât mai curând, pentru a le oferi câteva informații generale sau pentru a le mulțumi pentru mesaj.

Cum să setez mesaje automate pentru pagina mea de Facebook

Cum activezi funcția de mesaje automate pentru pagina de Facebook

Poți porni mesajele automate foarte simplu, urmând urmatorii pași: click pe iconița SETTINGS din partea de sus a paginii (dreapta), click pe MESSAGING din coloana din stânga, sub RESPONSE ASSISTANT click pentru a porni răspunsurile instant către orice persoană care trimite un mesaj către pagina ta.

Cum poți schimba mesajul automat?

Dorești să schimbi mesajul automat? Poți face acest lucru foarte simplu: click pe CHANGE, schimbă textul și apoi click pe SAVE. În cazul în care te răzgândești și nu mai dorești să trimiți răspunsuri instant către clienții tăi, poți să oprești oricând acest lucru dând click pe SETTINGS, MESSAGING, iar sub RESPOSE ASSISTANT click pe OFF, astfel opțiunea va fi dezactivată.  Opțiunea de mesaje instant nu este disponibilă dacă este pornită opțiunea „PLECAT”.

Răspunsuri automate

În plus, Facebook îți permite și să creezi salvezi diferite răspunsuri pe care le poți folosi ulterior pentru consumatorii tăi. Poți să creezi mesaje pe diverse teme, să le salvezi și să le utilizezi atunci când întrebările clienților tăi se potrivesc cu răspnsurile pe care le-ai pregătit. Află cum să creezi astfel de răspunsuri citind articolul de aici.

Te putem ajuta!

Dacă nu ai timp să te ocupi de pagină sau să creezi mesajul automat poți să apelezi la echipa noastră. Extensive Advertising oferă servicii Social Media la prețuri avantajoase. Contactează-ne acum la adresa de e-mail contact@extensiveadvertising.ro sau la numărul de telefon 0735 818 299.