MISIUNEA NOASTRĂ ESTE SĂ DEZVOLTĂM AFACEREA TA

Dorim să-i ajutăm pe actualii și viitorii clienți să-și dezvolte business-ul și să obțină cele mai bune rezultate, cu un cost mic.

Echipa Extensive Advertising își propune în primul rând ca brandurile pe care le reprezintă să aibă o vizibilitate cât mai bună în mediul online. Odată punctat acest aspect extrem de important în zilele noastre, vă puteți aștepta la o creștere vizibilă a vânzărilor, a numărului de urmăritori, dar și la un contact mai eficient cu publicul țintă.

Un client mulțumit reprezintă o colaborare de lungă durată, iar noi asta ne dorim! Punem suflet în tot ceea ce facem și ne concentrăm pe lucrurile pe care le facem cu pasiune și pe care le cunoaștem cel mai bine.

Cine Suntem?

Membrii echipei noastre se pot mândri cu studii superioare dobândite în universități de prestigiu, dar și cu o vastă experiență individuală în domenii precum Social Media, Campanii Facebook Ads, Campanii Google Ads, SEO, Content Writing, Design sau WebDesign.

Studii Superioare

Deținem studii superioare în domeniul de activitate, pe care le-am dobândit studiind la cele ma cunoscute universități din București.

Experiență Relevantă

Membrii echipei dețin o vastă experiență individuală în publicitate, dar și în domeniile conexe.

Mereu în Trend

Dorim să oferim întotdeauna cele mai bune soluții pentru clienți, ținând cont de ultimele tendințe din domeniu!

0
Clienți Satisfăcuți
0
Căni de Cafea
0
Ore de Lucru

Cum vom colabora?

Administrare Social Media

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de imaginea afacerii tale pe rețelele sociale!

Află mai Multe

Campanii Facebook Ads

Fă-ți afacerea cunoscută folosind reclamele Facebook!

Află mai multe

Campanii Google Ads

Promovează-te acum prin Google Ads pentru a-ți crește numărul de clienți!

Află Mai Multe

Odată ce ați ales serviciul pe care îl considerați necesar pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră, nu rămâne decât să ne contactați!

Dacă nu sunteți siguri de alegere, noi vă stăm la dispoziție cu sfaturi gratuite! Din momentul în care am stabilit împreună care este cel mai avantajos și potrivit pachet de promovare online pentru compania dumneavoastră, ne apucăm de treabă!

Nu este importantă localitatea în care vă aflați! Colaborarea se poate realiza în cele mai bune condiții cu ajutorul mediului online.

Ambele părți vor semna un contract de colaborare, în baza căruia toate formalitățile legale vor fi stabilite. Astfel, dumneavoastră veți avea siguranța faptului că serviciile pe care vi le oferim vor fi duse la bun sfârșit.

Pe întreg parcursul colaborării, comunicarea va juca un rol extrem de important, poate cel mai! Vrem ca toți clienții noștri să fie mulțumiți de activitatea noastră, dar mai ales de rezultatul final.

De aceea, vom ține o strânsă legătură și vom stabili încă de la început, sau în unele cazuri vom ajusta din mers, toate detaliile legate de serviciile pe care noi le prestăm.

Suntem Aici Pentru Tine și Afacerea Ta!

Promovare Online, Campanii PPC, Administrare Social Media, Design