Cine suntem..

Suntem o companie aflată la început de drum, ce dorește să ofere servicii de promovare online la prețuri minime, dar de calitate.

Membrii echipei noastre se pot mândri cu studii superioare dobândite în universități de prestigiu, dar și cu o vastă experiență individuală în domenii precum Social Media, Campanii Facebook Ads, Campanii Google Ads, SEO, Content Writing, Design sau WebDesign.

PPC
Content
Social Media

Misiunea Extensive Advertising

Dorim să-i ajutăm pe actualii și viitorii clienți să-și dezvolte business-ul și să obțină cele mai bune rezultate, cu un cost mic.

Echipa Extensive Advertising își propune în primul rând ca brandurile pe care le reprezintă să aibă o vizibilitate cât mai bună în mediul online. Odată punctat acest aspect extrem de important în zilele noastre, vă puteți aștepta la o creștere vizibilă a vânzărilor, a numărului de urmăritori, dar și la un contact mai eficient cu publicul țintă.

Un client mulțumit reprezintă o colaborare de lungă durată, iar noi asta ne dorim! Punem suflet în tot ceea ce facem și ne concentrăm pe lucrurile pe care le facem cu pasiune și pe care le cunoaștem cel mai bine.

Cum vom colabora?

Odată ce ați ales serviciul pe care îl considerați necesar pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră, nu rămâne decât să ne contactați!

Dacă nu sunteți siguri de alegere, noi vă stăm la dispoziție cu sfaturi gratuite! Din momentul în care am stabilit împreună care este cel mai avantajos și potrivit pachet de promovare online pentru compania dumneavoastră, ne apucăm de treabă!

Nu este importantă localitatea în care vă aflați! Colaborarea se poate realiza în cele mai bune condiții cu ajutorul mediului online.

Ambele părți vor semna un contract de colaborare, în baza căruia toate formalitățile legale vor fi stabilite. Astfel, dumneavoastră veți avea siguranța faptului că serviciile pe care vi le oferim vor fi duse la bun sfârșit.

Pe întreg parcursul colaborării, comunicarea va juca un rol extrem de important, poate cel mai! Vrem ca toți clienții noștri să fie mulțumiți de activitatea noastră, dar mai ales de rezultatul final.

De aceea, vom ține o strânsă legătură și vom stabili încă de la început, sau în unele cazuri vom ajusta din mers, toate detaliile legate de serviciile pe care noi le prestăm.

Cum ne puteți contacta..

Nimic mai simplu! Vă invităm să accesați pagina Contact a site-ului (click aici) sau să completați formularul de mai jos.

Vă rugăm să ne descrieți cât mai pe larg motivul pentru care ne contactați sau cerințele pe care le aveți. Astfel, noi vom putea să vă oferim cele mai corecte și avantajoase oferte sau informații.