Google AdWords devine Google Ads!

Începând cu 24 iulie, Google Adwords devine Google Ads. Gigantul Google a decis că este timpul pentru o schimbare pentru AdWords, brand folosit de Google pentru publicitate timp de 18 ani, de la apariția sa pe piață. Google AdWords a fost alături de afaceri din toată lumea și le-a ajutat să crească. În toți acești ani, platforma a fot modificată de mai multe ori, pentru a-i ajuta pe utilizatori să o folosească mai ușor. 

Google AdWords devine Google Ads!

Google Ads va avea un nou logo, un nou URL: ads.google.com și va fi disponibil doar cu noua variantă de platformă, ce a fost implementată în decembrie 2018 de Google, pentru toate persoanele care dețin un cont de Google.

Versiunea anterioară va fi indisponibilă după 24 iulie 2018. Ideea din spatele noii platforme a fost de a ușura crearea reclamelor, dar și de a o face mai accesibilă pentru toate tipurile de afaceri, fără a ține cont de nivelul de experiență al specialiștilor care se ocupă de conceperea și optimizarea campaniilor.

La ce ajută Google ADS?

Folosind Google Ads, veți putea să vă promovați afacerea pe următoarele medii: Youtube, Google Maps, Gmail, Google Play etc. Vor fi create campanii mult mai ușor și eficient, cu noua platformă, deoarece în cadrul acesteia vor fi disponibile noi tipuri de campanii destinate afacerilor mici.

Aveți nevoie de ajutor?

Prin urmare, dacă doriți să vă promovați afacerea folosind Google Ads, vă recomandăm să apelați la specialiști cu experiență în conceperea și implimentarea campaniilor pe această platformă.

Echipa noastră oferă servicii de promovare online la cele mai avantajoase prețuri. Dacă aveți nevoie de ajutor, vă stăm la dispoziție! Vă invităm să accesați pagina serviciilor pentru detalii sau să ne contactați folosind datele din pagina Contact. De altfel, ne puteți scrie folosind această adresă de e-mail: contact@extensiveadvertising.ro

Spor la promovare,

Echipa Extensive Advertising!