Iată cum poți crea campanii eficiente pe Facebook!

Îți dorești să ai campanii eficiente pe Facebook, care să-ți aducă și rezultate bune? Îți recomandăm să folosești în acestea studii de caz și testimonialele de la clienții care au folosit/încercat produsul sau serviciul tău.

Iată cum poți crea campanii eficiente pe Facebook!

Pașii de urmat pentru a crea campanii eficiente pe Facebook

Te întrebi de ce este atât de important să folosești review-urile persoanelor care au încercat deja produsul/serviciul tău?

Înainte de a te concentra pe oferte și reduceri, trebuie să creezi notorietate și încredere în produsul/serviciul tău și apoi să convertești potențialul client într-unul fidel.

În cazul în care ai deja o audiență destul de mare pe pagina de Facebook, căruia îi prezinți zilnic conținut valoros despre afacerea ta, poți face următoarele campanii:

Campanie I: Prezinți un video cu un studiu de caz care să arate contextul în care o persoană a achiziționat produsul sau serviciul tău, iar apoi arată cum a ajutat acestea la clarificarea problemei. Iți recomandăm să folosești date veridice, care pot fi demonstrate foarte ușor. Videoclipul nu ar trebui să aibă mai mult de 5 minute, cel mai bine ar fi să fie în intervalul 1-5.

Campanie II: Afișezi o altă campanie cu testimoniale persoanelor care au văzut mai mult de 50% din video, folosind câteva ad-uri în care arăti impresiile clienților tăi despre produs.

Campanie III: Creezi o campanie cu publicul de la cea cu numărul II, care au văzut cel puțin 50% din video și le transmiți oferte, reduceri ale produsului/serviciului tău.

Ai nevoie de ajutor pentru crearea campaniilor Facebook?

Dacă nu știi să creezi singur campanii pentru pagina de Facebook a business-ului tău, sau pur și simplu timpul nu îți permite acest lucru, apeleaza la profesioniști.

Oferim servicii Facebook Ads la prețuri avantajoase și creăm campanii eficiente pentru orice tip de afacere, având experiențâ vastă în diverse domenii de activitate.

Vă rugăm să ne descrieți cât mai pe larg motivul pentru care ne contactați sau cerințele pe care le aveți. Astfel, noi vom putea să vă oferim cele mai corecte și avantajoase oferte sau informații.