1. Informații generale

Articolul de față are rolul de a informa utilizatorii cu privire la prelucrarea datelor acestora în contextul utilizării site-ului www.extensiveadvertising.ro (numit în continuare Site).

SC EXTENSIVE ADVERTISING SRL, deținătoarea site-ului, este continuu preocupată de confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor.

2. Ce tipuri de date cu caracter personal pot fi prelucrate

Clienților acestui Site le vor fi prelucrate datele cu caracter personal precum: nume, prenume, adresă, telefon, adresă de e-mail, adresă de livrare/facturare, sau orice alte tipuri de date ce au ca scop o eventuală sau viitoare colaborare. De altfel, EXTENSIVE ADVERTISING poate prelucra date furnizate de către dumneavoastră prin intermediul telefonului, formularului de contact și nu doar atât. Dacă veți folosi rețele sociale pentru a utiliza una dintre funcțiile site-ului, EXTENSIVE ADVERTISING SRL poate prelucra date publice de profil afișate de către aceste aplicații. În ceea ce privește rețeaua socială Facebook, EXTENSIVE ADVERTISING SRL poate prelucra informații despre activitatea dumneavoastră pe site, daca acesta a fost accesat prin intermediul Facebook, cu ajutorul pixelului Facebook, care stochează informațiile despre acțiunile dumneavoastră atât pe platformă, cât și pe Site.

În plus, vizitatorilor Site-ului le vor fi prelucrate datele cu caracter personal pe care aceștia le vor furniza în mod direct pentru utilizarea site-ului.

3. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

SC EXTENSIVE ADVERTISING SRL va procesa datele cu caracter personal în următoarele situații:

– Ne-ați contactat și furnizat datele cu caracter personal în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite de noi.

– Ne-ați contactat și furnizat datele cu caracter personal în vederea transmiterii unei oferte legate de un serviciu prestat de noi sau în vederea obținerii de informații aferente acestora.

– Pentru desfășurarea relației ce are la bază un contract de colaborare între dumneavoastră și SC EXTENSIVE ADVERTISING SRL.

– Pentru îndeplinirea obligațiilor pe care SC EXTENSIVE ADVERTISING SRL le are în contextul unor prestări de servicii, inclusiv a obligațiilor fiscale sau cele de arhivare.

– Pentru activități de marketing precum transmiterea de mesaje prin intermediul: e-mail, sms, telefon, în legătură cu serviciile oferite de către noi.

– Pentru rezolvarea eventualelor plângeri și reclamații, dar și pentru monitorizarea traficului și a îmbunătățirii experienței dumneavoastră pe Site-ul nostru.

Toate aceste situații au la bază consimțământul dumneavoastră dacă alegeți să-l furnizați. Este important de menționat că furnizarea datelor este voluntară.

4. Durata prelucrării datelor cu caracter personal

SC EXTENSIVE ADVERTISING SRL poate prelucra datele cu caracter personal oferite de către dumneavoastră, oricât este necesar pentru realizarea scopurilor pe care le-am menționat în rândurile de mai sus.

Datele cu caracter personal ale clienților vor fi prelucrate pe întreaga durată menționată în contractul de colaborare și, mai apoi, conform obligațiilor legale ce revin în sarcina noastră.

Prelucrarea datelor în scopul de publicitate va înceta și dacă dumneavoastră alegeți acest lucru, asta fără ca celelalte activități să fie afectate.

5. Când dezvăluim datele cu caracter personal

SC EXTENSIVE ADVERTISING SRL poate dezvălui datele oferite de dumneavoastră către terțe, parteneri, autorități publice. Mai jos, vă punem la dispoziție o listă cu cazuri în care acest lucru se poate întâmpla:

– Situația în care dezvăluirea de date este prevăzută de lege

– Pentru scopuri comerciale și de marketing

– Pentru administrarea acestui Site și pentru menținerea și îmbunătățirii lui sau a serviciilor

– Pentru efectuarea de analize de date sau monitorizarea tendințelor

– Alte situații care vă vor fi comunicate în prealabil și pentru care vom cere acordul dumneavoastră.

6. Drepturile dumneavoastră!

Utilizatorii și vizitatorii Site-ului beneficiază de următoarele drepturi:

– Drepturi de informare privind detalii despre activitățile efectuate de SC EXTENSIVE ADVERTISING SRL cu privire la datele dumneavoastră.

– Drepturi de rectificare ale datelor cu caracter personal.

– Drepturi de acces la date și obținerea confirmării din partea firmei noastre cu privire la prelucrarea datelor.

– Drepul de ștergere ale datelor pentru diverse motive (Ex: nu mai sunt necesare pentru scopul inițial al colectării și prelucrării lor, retragerea consimțământului dumnevoastră, opunerea prelucrării, prelucrarea ilegală de date, date ce au fost colectate pentru oferirea de servicii ș.a.).

– Dreptul de adresare la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau la alte instanțe competente.

– Dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal.

Dacă aveți în continuare nelămuriri sau doriți mai multe informații cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă stăm la dispoziție la adresa de e-mail: contact@extensiveadvertising.ro

Nu uitați că Site-ul folosește cookie-uri, astfel că vă recomandăm să citiți și Politica de utilizare cookie, dar și Termenii și Condițiile.