Echipa Extensive Advertising vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii ce au ca scop promovarea în mediul online a afacerii dumneavoastră.

Administrare Social Media

Promovarea online, cu precădere în social media, câștigă din ce în ce mai mult teren, devenind astfel o necesitate pentru cei care-și doresc să fie mai aproape de consumatori și să-și crească businessul într-un mod eficient.

Echipa Extensive Advertising are cunoștințe avansate în social media și oferă servicii de calitate, care vă vor ajuta să atrageți noi clienți sau să îi păstrați pe cei existenți.

Află mai multe

Facebook Ads este un instrument de promovare online eficient, fiind unul dintre cele mai ieftine, ce asigură rezultate rapide cu un buget de publicitate minim. Campaniile realizate prin intermediul Facebook pot ajunge la audiențe precise, targetate în funcție de oraș, vârstă, sex, interese, studii etc.

În funcție de obiectivul pe care doriți să-l atingeți, se pot crea campanii pentru conversii, trafic pe site, like-uri sau creșterea notorietății prin mărirea vizibilității produsului.

Află mai multe

Google Ads oferă companiilor șansa de a-și promova într-un mod eficient produsele sau serviciile, iar costurile apar doar atunci când persoanele interesate dau click pe reclamă și sunt redirecționate către site-ul dumneavoastră.

În funcție de obiective, se pot crea diverse campanii, precum: Search, Display, Youtube, Call Only, Remarketing și nu doar atât. Folosind acest tip de promovare, puteți crește vânzările sau notorietatea produsului/serviciului dumneavoastră, într-un timp minim!

Află mai multe

Conceptul de content writing se referă la scrierea conținutului vizual pentru blog-uri, site-uri, reviste, newslettere și alte mijloace de comunicare online. Folosind un specialist pentru a redacta textele prezente pe site-ul, blogul sau în newsletter-ul dumneavoastră, puteți să măriți vânzările, să informați clienții, să creșteți notorietatea brandului sau să-i educați pe consumatori.

Un număr foarte de mare companii apelează la astfel de metode, obținând prin intermediul acestora rezultate excelente pentru produsul/serviciul pe care-l dețin. Content writing-ul poate fi folosit ca un supliment pe lângă publicitatea tradițională sau ca o alternativă mai puțin costisitoare, dar care oferă rezultate foarte bune, într-un timp relativ scurt.

Află mai multe

Extensive Adveritisng oferă servicii de design grafic la prețuri favorabile, folosind o gamă largă de programe pentru editare grafică.

Serviciile realizate de către noi pot îndeplini task-uri de dificultate medie. Principala activitate a agenției noastre este cea de a promova afacerile și produsele dumneavoastră în mediul online (vezi pagina Servicii promovare online).

Este important de menționat că noi nu ne ocupăm de printarea sau realizarea oricărui tip de design în formă fizică.

Află mai multe

Echipa Extensive Advertising poate realiza website-uri de prezentare pentru afacerea dumneavoastră la cele mai avantajoase prețuri.

Acestea vor fi realizate în platforma WordPress, iar nivelul de dificultate pe care îl putem aborda este cel Entry. De ce? Pentru că noi preferăm să facem lucrurile la care ne pricepem cel mai bine, astfel ca rezultatele să fie întotdeauna cele promise!

Află mai multe

SEO (Search Engine Optimization) reprezintă optimizarea pentru motoarele de căutare. Vorbim despre o strategie ce are un efect pozitiv pe termen lung și care este extrem de importantă!

Dacă sunteți interesați ca site-ul dumneavoastră să aibă o poziție cât mai bună în Google sau alte motoare de cautare, ar trebui să apelați la un specialist SEO care să redacteze într-o manieră profesionistă titlurile, descrierile, link-urile, imaginile etc..

Află mai multe

ÎNCREDERE ȘI CORECTITUDINE

PROFESIONALISM

SOLUȚII

Cere o ofertă de Promovare Online

Dacă știți deja de ce serviciu aveți nevoie pentru afacerea dumneavoastră, atunci haideți să ne cunoaștem! Dacă aveți nevoie de sfaturi, vă stăm la dispoziție!

Agenția noastră are sediul social în București, însă colaborarea se va efectua online, în cele mai bune condiții!

Folosiți pagina de Contact a site-ului, scrieți-ne cât mai multe detalii despre afacerea și nevoile dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp, echipa Extensive Advertising vă va oferi cea mai bună soluție!

Vă rugăm să ne descrieți cât mai pe larg motivul pentru care ne contactați sau cerințele pe care le aveți. Astfel, noi vom putea să vă oferim cele mai corecte și avantajoase oferte sau informații.