Ce sunt campaniile Facebook Ads?

Facebook Ads este un instrument de promovare online eficient, fiind unul dintre cele mai ieftine, ce asigură rezultate rapide cu un buget de publicitate minim. Campaniile realizate prin intermediul Facebook pot ajunge la audiențe precise, targetate în funcție de oraș, vârstă, sex, interese, studii etc.

În funcție de obiectivul pe care doriți să-l atingeți, se pot crea campanii pentru conversii, trafic pe site, like-uri sau creșterea notorietății prin mărirea vizibilității produsului.

„Are nevoie firma mea de campanii Facebook Ads?

O întrebare des auzită, răspunsul este de fiecare dată același! În zilele noastre, aproape că a devenit obligatoriu ca firmele să își promoveze produsul/serviciul în mediul online, mai ales cu ajutorul rețelelor sociale.

Rezultatele rapide oferite de campaniile Facebook Ads vă vor aduce vânzări, o bună expunere în fața publicului țintă sau al clienților deja existenți și multe alte beneficii.

Campanii Facebook CPC

Campaniile Facebook Ads de tipul CPC sunt practic cele care îți vor asigura trafic pe site-ul tău sau pe una dintre paginile din acesta. Ele sunt printre cele mai căutate, iar noi te putem ajuta cu conceperea și administrarea lor. În plus, în același preț, vom asigura bannerele de care reclama ta va avea nevoie, astfel ca produsele prezentate să fie cât mai bine expuse și atrăgătoare.

Campanii Facebook Ads Video

Dacă ai un videoclip care îți promovează afacerea într-un mod eficient, atunci ar fi ideal să îl transpui și într-o campanie de promovare video pe Facebook. Te sfătuim ca acesta să fie cât mai scurt (15-30 secunde) și să prezinte cât mai multe dintre atuurile afacerii tale!

În cazul în care vrei o campanie de promovare video pe Facebook, dar nu ai un videoclip, scrie-ne și te ajutăm! Colaborăm cu experiți în domeniu!

Campanii de Brand Awareness pe Facebook

Campaniile Facebook Ads pentru brand Awareness sunt perfecte pentru afacerile la început de drum, dar nu numai. Este bine ca publicul tău țintă să știe despre tine, deoarece un brand puternic va vinde întotdeauna mai mult și mai bine!

Campanii de promovare pe Instagram

Platforma socială Instagram este din ce în ce mai utilizată de către publicul român. Așadar, nu ar strica ca afacerea ta să fie prezentă și în acest mediu. Noi te putem ajuta cu campanii de promovare Pay per Click, campanii Video sau campanii Stories.

Ai nevoie de campanii Facebook Ads? Îți stăm la dispoziție!

Extensive Advertising vă poate oferi servicii Facebook Ads la cele mai mici prețuri, dar la o calitate înaltă, în funcție de nevoile dumneavoastră!

Dacă aveți nevoie de o ofertă personalizată (mai multe campanii, grupuri de reclame etc.), vă rugăm să ne contactați folosind formularul de mai jos.

De altfel, este recomandat să apelați la experți și pentru administrarea platformelor în care sunteți prezenți. Așadar, vă invităm să accesați pagina Servicii Social Media, pentru a afla mai multe detalii!

Spuneți-ne mai multe despre afacerea dumneavoastră folosind pagina de Contact sau la numărul de telefon 0735 818 299, iar noi vă vom trimite o ofertă personalizată. De asemenea, puteți folosi și formularul de mai jos:

Vă rugăm să ne descrieți cât mai pe larg motivul pentru care ne contactați sau cerințele pe care le aveți. Astfel, noi vom putea să vă oferim cele mai corecte și avantajoase oferte sau informații.