Ce sunt campaniile de promovare Google Ads?

Google Ads oferă companiilor șansa de a-și promova într-un mod eficient produsele sau serviciile, iar costurile apar doar atunci când persoanele interesate dau click pe reclamă și sunt redirecționate către site-ul dumneavoastră.

În funcție de obiective, se pot crea diverse campanii, precum: Search, Display, Youtube, Call Only, Remarketing și nu doar atât. Folosind acest tip de promovare, puteți crește vânzările sau notorietatea produsului/serviciului dumneavoastră, într-un timp minim!

Campanii Google Ads Search

Prin intermediul campaniilor Google Ads Search, persoanele care efectuează o căutare pe motorul de căutare Google, vor vedea reclama dumneavoastră, în funcție de cuvintele cheie ce vor fi setate. Acestea vor fi alese ținând cont de produsul sau serviciul pe care doriți să-l promovați, astfel încât să fie cât mai relevant pentru cerințele consumatorilor.

Practic, persoanele care sunt interesate de produsul dumneavoastră, văd reclama, intră pe site și cel mai proabil vor cumpăra, deoarece au găsit ceea ce căutau. Ads va ajută și să urcați pe primele poziții în Google.

Campanii Google Ads Display

Campaniile Google Ads Display ajută un produs sau serviciu să fie vizibil, crescându-i implicit notorietatea. Pentru astfel de campanii, se creează bannere de diferite dimensiuni, cu un buton call to action, care vor fi plasate în rețeaua de Display Google și vor fi afișate utilizatorilor atunci când aceștia navighează pe site-urile preferate.

Campanii Google Ads Youtube

Campaniile Google Ads Youtube sunt folositoare atunci când aveți un videoclip al afacerii dumneavoastră pe care doriți să-l promovați. Anunțurile apar doar persoanelor interesate, iar Google Ads încasează doar dacă reclamele sunt vizionate. Nu veți cheltui bani afișând unor persoane care nu prezintă interes față de produsul/serviciul dumneavoastră.

Campanii Google Ads Call Only

Campaniile Google Ads Call Only sunt de succes mai ales pentru afacerile ce oferă un anumit serviciu, de exemplu: saloane de înfrumusețare, restaurante, vulcanizări, florării etc.

Persoanele interesate vor accesa reclama și vor suna direct la dumneavoastră, pentru a face o programare, pentru a comanda ceva sau dacă vor fi într-un impas, pentru a vă face o vizită.

Campanii Google Ads Remarketing

Campaniile Google Ads Remarketing afișează reclame persoanelor care v-au vizitat deja site-ul. Ei își vor aduce aminte de produsul/serviciul dumneavoastră și este posibil să facă o achiziție.

Servicii promovare online prin Google Ads la prețuri mici!

Echipă noastră va crea, gestiona și optimiza campaniile la un preț avantajos. Vă vom ajuta să obțineți rezultatele dorite în timp ce dumneavoastră vă puteți concentra doar pe ceea ce aveți de făcut!

De altfel, nu uitați să descoperiți și celelalte servicii oferite de agenția noastră!

Dacă doriți să colaborați cu noi, vă invităm să ne contactați folosind formularul de mai jos. Vă sfătuim să ne dați cât mai multe detalii despre afacerea dumneavoastră, astfel încât noi să ne putem face o idee clară și să vă oferim cea mai bună variantă!

Vă rugăm să ne descrieți cât mai pe larg motivul pentru care ne contactați sau cerințele pe care le aveți. Astfel, noi vom putea să vă oferim cele mai corecte și avantajoase oferte sau informații.