Servicii Content Writing

Conceptul de content writing se referă la scrierea conținutului vizual pentru blog-uri, site-uri, reviste, newslettere și alte mijloace de comunicare online. Folosind un specialist pentru a redacta textele prezente pe site-ul, blogul sau în newsletter-ul dumneavoastră, puteți să măriți vânzările, să informați clienții, să creșteți notorietatea brandului sau să-i educați pe consumatori.

Un număr foarte de mare companii apelează la astfel de metode, obținând prin intermediul acestora rezultate excelente pentru produsul/serviciul pe care-l dețin. Content writing-ul poate fi folosit ca un supliment pe lângă publicitatea tradițională sau ca o alternativă mai puțin costisitoare, dar care oferă rezultate foarte bune, într-un timp relativ scurt.

Ce texte putem scrie?

Extensive Advertising oferă servicii de Content Writing, creând newslettere, articole, descrieri de produs, texte pentru site ce vor conține cuvintele cheie relevante pentru afacerea dumneavoastră, fiind astfel optimizate și din punct de vedere SEO.

Fiecare dintre serviciile prezentate mai sus vor fi tratate cu seriozitate, iar prețul este unul minim.

Specialiștii noștri au o vastă experiență în conceperea acestora, cu peste 3000 descrieri și 1500 articole publicate pe diverse site-uri din domenii de activitate diferite, dar și cu peste 1000 de newslettere trimise.

Contactați-ne pentru servicii de Content Writing la prețuri avantajoase!

Apelați cu încredere la serviciile noastre! Veți obține rezultate rapide la costuri minime. Nu trebuie decât să ne sunați la numărul de telefon 0735 818 299, să folosiți pagina de contact sau pur și simplu să completați formularul de mai jos. Noi vă vom contacta în cel mai scurt timp, pentru a vă putea transmite o ofertă avantajoasă.

Vă rugăm să ne descrieți cât mai pe larg motivul pentru care ne contactați sau cerințele pe care le aveți. Astfel, noi vom putea să vă oferim cele mai corecte și avantajoase oferte sau informații.