Design Cărți de Vizită

Dacă ai nevoie de un design pentru carți de vizită, noi te putem ajuta. Îți vom oferi atât fișierele editabile, cât și imaginile gata de printat! Designul cărții tale de vizită va fi mereu raportat la specificul afacerii.

Design Broșuri

Broșurile sunt ideale pentru brand awareness, dar și pentru vânzarea de produse sau servicii. Totuși, oamenii le aruncă des, iar tu ai riscul de a pierde bani, fără rezultate. Un design atrăgător al broșurii tale poate scădea șansele ca acest lucru să se întâmple.

Design Bannere

Putem crea pentru tine bannere pentru website-ul afacerii! Ne zici ceea ce îți dorești, dimensiunea, iar de restul ne ocupăm noi!

Design Imagini Facebook/Facebook Ads

Ești în căutarea de imagini pentru Facebook cu un design atrăgător? Scrie-ne și putem să îți oferim ceea ce îți dorești. Ai posibilitatea de a achiziționa câte o imagine sau mai multă, dar putem să și încheiem un contract prin care să îți oferim lunar/săptămânal un anumit număr de imagini personalizate pentru Facebook sau campaniile de promovare Facebook Ads.

Design Google Ads Display (Bannere Google)

Anunțurile grafice pentru promovarea prin Google Ads Display nu sunt întotdeauna ușor de făcut. Nu îți face griji, avem experiență cu ele! Îți putem oferi atât imagini simple, cât și GIF-uri, asta pentru ca reclamele tale online să fie cât mai atrăgătoare.

Design LOGO

Nu poți începe o afacere fără un Logo! Dacă ai nevoie de ajutor în ceea ce privește creația lui, ne poți scrie iar noi îți vom da idei și vom crea pentru tine logo-ul! Oferim la final imaginile editabile, dar și cele finale, în format PNG.

Video

Colaborăm cu o agenție specializată în producția Video. Practic, putem să îți oferim servicii de creare videoclipuri pentru absolut orice domeniu, dar în special pentru campanii video pe Facebook sau Youtube.

Cere o ofertă pentru serviciile de Design

Odată ce dumneavoastră ne contactați în privința serviciilor de design grafic, noi vom răspunde prompt solicitării și vă vom oferi un concept grafic.

Produsul va fi finalizat doar după consultarea părerii dumneavoastră. Noi ne vom ocupa de crearea grafică dorită, dar și de completarea textelor (pentru cărțile de vizită, broșuri etc.).

La final, veți primi toate tipurile de fișiere necesare nevoilor dumneavoastră, inclusiv cele care vă vor permite editarea produselor grafice.

Pentru a vă oferi o ofertă de preț, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de mai jos. Este important să detaliați cât mai pe larg cerințele dumneavoastră, pentru ca noi să vă putem oferi cele mai avantajoase soluții.

Vă rugăm să ne descrieți cât mai pe larg motivul pentru care ne contactați sau cerințele pe care le aveți. Astfel, noi vom putea să vă oferim cele mai corecte și avantajoase oferte sau informații.