La ce ajută SEO și ce reprezintă!

SEO (Search Engine Optimization) reprezintă optimizarea pentru motoarele de căutare. Vorbim  despre o strategie ce are un efect pozitiv pe termen lung care este extrem de importantă!

Dacă sunteți interesați ca site-ul dumneavoastră să aibă o poziție cât mai bună în Google sau alte motoare de cautare,  ar trebui să apelați la un specialist SEO care să redacteze într-o manieră profesionistă titlurile, descrierile, link-urile, imaginile etc..

Ce servicii SEO oferă Extensive Advertising?

Echipa noastră oferă servicii SEO On-Page de cea mai bună calitate. Vom optimiza textele de pe site, alegând cele mai potrivite cuvinte cheie pentru serviciul/produsul dumneavoastră, astfel ca acesta să urce mai multe poziții într-un mod organic în Google.

Desigur, dacă doriți ca acest lucru să se întâmple mai rapid, puteți apela și la un alt serviciu oferit de noi, campanii Google Ads. De altfel, serviciile PPC sunt recomandate pentru un rezultat rapid, deoarece vă pot aduce clienți noi și implicit vânzări. Astfel, vă recomandăm să ne consultați înainte de a face o alegere, pentru a vă putea oferi cea mai bună soluție.

Cu un cost minim, puteți să deveniți mai vizibil pentru clienți și să creșteți vânzările, investind doar în serviciul pe care noi vi-l oferim. În cazul în care poziția site-ului dumneavoastră în Google crește, iar acesta va ajunge pe prima pagină, cu siguranță persoanele interesate de produsul sau serviciul pe care îl oferiți, îl vor observa, vor da click și este foarte probabil să facă o achiziție.

Cum putem colabora

Profitați de costurile minime pe care le oferim, dar și de serviciile de calitate pe care le prestăm și începeți ascensiunea către o poziție mai bună pe motoarele de căutare și implicit către mai multe vânzări și o afacere de succes.

Contactați-ne prin intermediului formularului de contact de mai jos, la adresă de e-mail contact@extensiveadvertising.ro sau la numărul de telefon: 0735 818 299.

Vă rugăm să ne descrieți cât mai pe larg motivul pentru care ne contactați sau cerințele pe care le aveți. Astfel, noi vom putea să vă oferim cele mai corecte și avantajoase oferte sau informații.