Ce rețele sociale putem administra?

Creăm pagini de Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+ sau Pinterest și le administrăm la cele mai înalte standarde, asigurându-ne că informațiile prezentate pe acestea sunt corecte și de interes pentru persoanele care vă urmăresc activitatea.

Astfel, vă ajutăm să fiți mai aproape de consumator, să interacționați în timp real cu acesta și să vedeți care sunt nevoile și cerințele. Suntem de părere că este foarte important ca o pagină să fie administrată corect și să le ofere clienților informații precise și de interes.

Avantajele promovării în mediul online!

În opinia noastră, companiile care își doresc să aibă o relație bună cu clienții ar trebui să se promoveze prin acest canal, deoarece se pot obține rezultate bune, indiferent de bugetul de publicitate alocat. În plus, prețurile mici pe care noi le oferim vă vor ajuta să creșteți afacerea, dar și vânzările, cu un cost minim.

Din ce în ce mai multe firme folosesc acest tip de promovare și din ce în ce mai mulți clienți se informează pe platformele sociale în legătură cu un anumit serviciu/produs.

De asemenea, vă invităm să accesați și pagina Campanii Facebook Ads, pentru a vă informa despre un alt serviciu important oferit de agenția noastră.

Ofertă servicii administrare Social Media

Toate pachetele Social Media includ: creare plan editorial, postări pe pagină, răspuns la comentarii și mesaje, rapoarte periodice, creare bannere și nu numai.

Dacă vă doriți un pachet avantajos sau unul, vă rugăm să folosiți formularul de mai jos pentru a ne contacta.

Prețurile noastre sunt printre cele mai avantajoase, iar în situația în care vom colabora pe o perioadă îndelungată, veți putea beneficia chiar și de o reducere lunară.

Nu ratați șansa de a vă impune prezența în social media și de a câștiga noi clienți, scrieți-ne la adresa de e-mail contact@extensiveadvertising.ro sau completați formularul de mai jos și vă sunăm noi.

Vă  rugăm să ne oferiți cât mai multe informații legate de brandul dumneavoastră și serviciul pe care îl doriți. Astfel, noi vom fi capabili să vă oferim o ofertă de preț avantajoasă, în funcție de nevoile pe care le aveți.

Vă rugăm să ne descrieți cât mai pe larg motivul pentru care ne contactați sau cerințele pe care le aveți. Astfel, noi vom putea să vă oferim cele mai corecte și avantajoase oferte sau informații.